Последвай

Глобалното затопляне не трябва да ни притеснява толкова много, ще оцелее :ablobcool:

Даже май трябва да го насърчаваме, според тая карта ще станем на 3 морета.😂 Вместо река Дунав ще имаме ново моренце на север плюс излаз на бяло море на юг, при това без да се караме с турците и гърците. 🤣

@crimssy виж какво става с Каспийско море, ще се имаме пряка морска връзка с него също. 😂 Всъщност като гледам направо ще стане полуостров, геостратегически това ще ни се отрази много добре. 😀

@ivan да вземем да вложим малко повече усилия и да станем направо остров, какви са тия половинчати работи. 😈

Тази карта обяснява, защо някои държави взимат глобалното затопляне и климатичните промени толкова на сериозно, а други не :kappalul:

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.