Последвай

Все още е рано да се радваме, но в близко бъдеще още нещо от научната фантастика се очертава да се превърне в реалност. 🙂

Първите успешни тестове на самолет 🛩️ без движещи се части са факт. :ablobcool:

youtu.be/boB6qu5dcCw

@Damianoff повечето неща, които в момента ползваме в ежедневието си, са били научна фантастика до преди няколко години.😜 Например мобилните телефони и таблети с тъчскрийн, безжични мрежи, телевизори без туба (кинескоп), 3d кино, виртуална реалност, дронове, електрически автомобили, пазаруване онлайн, криптовалути, днк тестове, месо отгледано в лаборатория и много други. 😎

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.