Последвай

В вече не се ползват услугите на и , като други техни скриптове никога и не са се ползвали. ☝️

Премахната е и собствената инстанция на анализатора, въпреки че беше много добре настроена да иска разрешение първо, да анонимизира събираната информацията и да уважава като цяло "прайвъсито" на посетителите. ☝️

"Параноиците" вече могат да заповядат без да се притесняват. 😂 :blobspy:

@Damianoff потвърждавам, че вече не ми реве, че има засечен проследяващ софтуер в сайта. 👌

Докато не пуснеш мобилен апп на български език, не очаквам да има наплив от нови потребители. 😉

Стабилизирай инстанцията и почвай да работиш направо по аппа. 😀

Всеки път като влезна да видя какво става тук, забелязвам все положителни промени, този уеб клиент изглежда много добре на голям монитор, шрифтовете са по-големи и лесно четими, има вече много за четене, много новинарски ботове, харесва ми че локално са ми нещата на български и филтрите на езици вече работят нормално, популярно през седмицата също прави добро впечатление.. поздравление за всичко на хората, които се занимавате! 👍 👌

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.