@Damianoff вече подписах петицията, те изпревари. 😉

@crimssy
Наистина ли мислите, че има полза от такива петиции?
@Damianoff

@Gero поне се вдига малко повече шум заради тях. 🙂

А конкретно в такава петиция като се подпишат милиони души.. това вече е новина, а такава новина ще се коментира, включително и в големите медии, а това ще привлече още повече внимание.. това в крайна сметка е целта, да се привлече внимание, да се вдигне шум и да има по-силна обществена реакция.. достатъчно силна, че евентуално да доведе до промени. 🙄

В повечето случаи, когато се е вдигало много шум по подобни въпроси, нещата са се променяли. 😀

@crimssy точно човек като с 80+ милиона последователи, може да има силен ефект.. ето например ти си гледал негово видео и си се подписал, вероятно си чувал и преди за проблема, но не достатъчно да загубиш 2 минути да се регистрираш, а като се регистрираш и си потвърдиш мейла, ще почнат да те "спамят" с новини за кампанията и да те агитират да споделиш в социалните мрежи линка и така в крайна сметка ще се постигне желания резултат.. да се вдигне шум. :ablobcool:

@Damianoff мислих си, че уж не се влия лесно от такива манипулации, но явно съм по-податлив от колкото си мислих. 🤦‍♂️

Трябва да се пусне слух, че ще затворят замунда заради това и ти гарантирам, че ще има "много силна обществена реакция". 🤣

@Damianoff
Да, така се създава илюзията, че нещо ще се промени....и да може да се насочи човешката енергия в определена посока. За мен това е поредния bulshit, който стадото да следва, просто хората не го разбират, защото винаги виждат само захаросаната повърхност. И аз искам да няма цензура, но такива петиции по-скоро означават "За нас е важно какво искате, но ще направим това, което ние искаме".
@crimssy

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.