Последвай

планира да забрани със закон смяната на операционната система на рутери с различна от оригиналната ѝм и инсталацията на всякакъв допълнителен софтуер на устройства с Wi-Fi. 😡 :blobnotlike:

Все едно се състезават по между си, кой ще сътвори по-голяма глупост. 🤦‍♂️

@Damianoff какво точно ще рече това, за средностатистическите собственици на wifi рутери? 🙄 Само за рутери ли ще е, или и за устройства, които ти увеличават обхвата на безжичната мрежа, забравих им точното име. 🤨

@crimssy така както е написано за ВСИЧКИ устройства, включително и смартфони. ☝️ 😈

Ами за средностатистическите собственици на рутери и други устройства, няма да могат да си променят фърмуера и да инсталират друга операционна система, например , и подобни, които идват с по-добри възможности, по-висока сигурност и много допълнителни екстри. 😈

И да се приеме, никой няма да го спазва. 😉

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.