Последвай

През 2014 година двама братя измамници от , продали фалшификат на картина на за 1 700 000 швейцарски франка, за да разберат след това, че парите които са получили от сделката всъщност са фалшиви. 🤦‍♂️

Загубата на каръците била още по-голяма, защото допълнително взели на заем истински 300 000 евро за да платят на посредника, който ги свързал с купувачите, като даже обещали да ги върнат на следващият ден с 80 000 евро лихва. Това обаче не се случило, защото били арестувани, когато се опитали да внесат фалшивите пари в банката.

😂 🤣

Да продадеш фалшива картина за фалшиви пари.. къде е престъплението тук ? 🤔

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.