Последвай

Григор започна новия сезон с победа

С нервно начало, но с убедителен край Григор Димитров спечели първия си мач за новия сезон. Българският тенисист победи японеца Йошихито с 6:3, 6:4 и се класира за втория кръг на турнира от категория 250 в .

Димитров започна мача с колебания в сервиса си и това завърза първите геймове. Още в първия си гейм българинът трябваше да се спасява от точки за пробив. Той обаче се справи с трудната задача и след близо осем минути откри резултата.

В следващия си сервис гейм шампионът от финалите на АТП за 2017 г. отново имаше проблеми, но успя да измъкне второ поредно трудно подаване. След това той значително стабилизира подаването си, проби съперника бързо след това и си осигури победата в първата част,

Втората част започна много равностойно. Нишиока успя да държи равенството до 2:2, но след това Димитров отговори с три поредни гейма в своя полза и до голяма степен реши мача.

dnevnik.bg/sport/2018/12/31/33

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.