Последвай

Мексиканецът, който метна всички, че играе за

Спомняте ли си Грег Акселрод? Френският анонимник, някакси успял да излъже преди почти десетилетие, убеждавайки “червените”, че е професионален футболист, в следствие на което дори прекара няколко дни с “армейците” по време на подготовката им в Австрия. Ако сега той прочете историята на Дионисио Фарид , вероятно би го потупал по рамото, поздравявайки го за заблудата, която вмени в глобалното пространсто - че играе за юношеския отбор на Ювентус.

Мексиканското менте събра над 16 хиляди последователи в закрития си вече профил в Instagram, пресъздавайки всекидневния живот на уж играч на “бианконерите”. Родригес редовно качвал снимки с екипировка на Юве и дори разговарял със заблудени фенове относно “преживяванията си” в .

Всичко започнало от този момент, в който Дионисио манипулирал истинска снимка на отбор от Академията на Ювентус, слагайки своята глава на мястото на тази на Жоао Серао, 😆 който всъщност наистина играе за юношите на славния италиански клуб.

След като бива разкрит, измамникът бързо ликвидира профилите си в социалните медии, но трябва да му се признае, че може да бъде провъзгласен за достоен наследник на Грег “Ментето” Акселрод. Но реално поуката е, че с достатъчно убедително поведение в мрежата, няколко снимки с даден екип и добри умения на Photoshop - няма невъзможни неща.

😂

sportal.bg/news.php?news=76292

@Sportal голяма световна новина нямам думи.. някой е решил да се пошегува и си е направил фалшиви профили, поиграл си е малко с фотошоп и се намерили хора да му повярват. :gnomed: :kappalul:

поне нещо да беше спечелил от цялата тая работа, но едва ли 🤔

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.