Последвай

Джокович показа на Мъри, че е много далеч от истината

Новак и Анди направиха тренировъчен мач при игрови условия в . Шесткратният шампион от Откритото първенство на Австралия пристигна за първия турнир от Големия шлем за годината след блестящо представяне във втората половина на миналия сезон, в която спечели "Уимбълдън" и US Open и се завърна на първото място в световната ранглиста.

Сърбинът демонстрира, че е в отлична форма и фаворит за титлата в Мелбърн. Днес той излезе на "Маргарет Корт Арина" срещу Мъри в тренировъчната среща, която бе пред публика, със съдии и резултат. Двамата прекараха на корта около час и половина, а Джокович водеше с 6:1, 4:1, когато Анди сложи край на мача. Новак продължи заниманието с упражняване на бекхенда си, който рядко пропускаше целта.

sportal.bg/news.php?news=76472

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.