Последвай

Григор обърна Янко на старта в

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров преодоля първия кръг на Откритото първенство на , след като победи с 4:6, 6:3, 6:1, 6:4 сърбина Янко Типсаревич. Българинът изоставаше след първия сет, но до края беше безапелационен, като в нито един момент не постави под въпрос крайния изход на срещата. От своя страна тонусът на сърбина спадаше с всеки изминал гейм, а и започнаха да го мъчат физически проблеми. Във втория кръг Григор се изправя пред по-трудно препятствие в лицето на уругваеца Пабло Куевас, който надви сърбина Душан Лайович в три сета - 6:4, 7:5, 6:1. Българинът има две победи над , като единствената му загуба е от 2015 година на турнира на червено в Истанбул.

sportal.bg/news.php?news=76541

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.