Последвай

Щефи помага със съвети на Григор

Тенис легендата Щефи Граф също се включва в разговорите и помага със съвети на Григор . Това разкри 27-годишният българин пред Sportal.bg. Бившата номер 1 в света е съпруга на Андре , който пък от края на миналата година е треньор на Григор. Граф подкрепяше Григор и от трибуните, но няма да остане до края на турнира.

"Всички се изслушваме особено когато става дума за тенис. Те са просто уникални, цялото семейство, подкрепата, която ми оказват. Щефи участва в процеса, помага. Когато отиваме на корта, винаги й казвам да дойде с нас. Имаме прекрасна връзка всички заедно и това ме кара да бъда още по-щастлив", сподели Димитров пред Sportal.bg след класирането си за осминафиналите на Откритото първенство на .

Полуфиналистът в от 2017 г. говори и за това как хората отвън трудно могат да разберат през какви неща преминава един тенисист. "Толкова много неща има в тениса като фактори. Много от хората не могат да го видят. Дори хора, които са в тениса. Единственият начин да ги видиш е, когато си в самия отбор на тенисиста. Само тогава можеш да разбереш как се чувства един играч, как би искал да играе, какви са му целите. Само ти и отборът ти знаят тези неща", обясни Григор.

sportal.bg/news.php?news=76638

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.