Последвай

Дребни грешки спряха Григор Димитров за обрат на

Григор направи няколко добри подаръка на рожденика Франсис в осминафиналния сблъсък от Australian Open 2019 и за огромно съжаление на всички свои поддръжници трябваше да отпадне още на този етап от турнира. Вместо да се възползва от инерцията си в определени моменти, българинът пропусна възможностите си да поеме контрол върху резултата и съответно отстъпи с 5:7, 6:7(6), 7:6(1), 5:7 за 3 часа и 43 минути битка на корт "Мелбърн Парк".

Бившият световен номер 3 всъщност не изигра слаб двубой, а самото качество на тениса не бива да бъде подценявано или обезличавано, само защото изходът от двубоя не е по вкуса на сънародниците ни. Григор направи непредизвикана грешка от форхенд по опразнен обратен диагонал, за да допусне пробив в първия сет, след като преди това не бе реализирал нито една от седемте си шанса за брейк. Във втората част пък се стигна до тайбрек, в който Димитров имаше два сетбола, но направи двойна грешка в неподходящ момент и впоследствие допусна обръщане.

sportal.bg/news.php?news=76656

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.