Последвай

помете "екзекутора" на Григор

Световният №2 Рафаел Надал се класира с лекота за полуфиналите на , където ще се изправи срещу таланта от Стефанос . На 1/4-финалите Надал срази с 6:3, 6:4, 6:2 победилия в предния кръг Григор американец Франсис . 11-кратният победител на "Ролан Гарос" няма загубен сет в първите си 5 мача в тази година.

Още от самото начало 32-годишният испанец пое контрола върху развитието на срещата. Рафа поведе с 3:0 и ранният пробив се оказа напълно достатъчен за спечелването на първия сет от страна на Надал. Вторият сет протече по подобен сценарий, като Надал проби в началото и задържа аванса си относително лесно, въпреки че в четвъртия гейм спаси два брейкпойнта - единствените, открили се пред американеца в целия мач. В третия сет Надал пак поведе с 2:0, а после направи нов пробив за 5:2 и със своя сервис след това сложи край на двубоя.

sportal.bg/news.php?news=76698

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.