Последвай

Сонен предизвика Райън Бейдър

Чеъл Сонен вижда възможност да се сдобие със златото на и веднага използва ситуацията в своя полза.

На 26 януари Райън стана първия състезател в историята на организацията, който държи едновременно два златни пояса в две дивизии. Той разгроми Емеляненко само за 35 секунди, за да стане шампион в тежка категория. Бадер също така е шампион в полу-тежката категория на Bellator.

Сонен се състезаваше в World Gran Prix турнира на Bellator в тежка категория но бе елиминиран в полуфинала, след като загуби чрез технически нокаут от руснака. Бившият претендент за титлата на в средната категория предизвика Бейдър чрез съобщение в , но после го изтри.

"3 леви куки, след това започваме битката. Все още вземам коланът ти Бадер. Спри да предизвикваш слабаци." гласеше туийтът на Сонен.

"Американския гангстер" по-късно публикува и следното:

"Благодаря, че прие. Кога искаш да го направим? Преди или след като майка ти излезе от затвора?"

sportal.bg/news.php?news=76796

Логнете се за да коментирате
Kazvam.com

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани по между си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас.

Kazvam.com

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи.

Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании.

Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали.

Всеки може да пусне свой собствен Mastodon сървър и лесно да вземе участие в социалната мрежа.