С вашата регистрация вие се съгласявате с нашите условия за ползване на сайта.

или
Влизане
Kazvam.com

Kazvam.com Българската Мастодон инстанция!

Kazvam.com е социалната мрежа за Българи!

Тук се пише на Български език!
Тук се зачита свободата на словото!
Tук се уважат различните мнения!
Tук няма неоправдана цензура!
Tук не се толерират фалшивите новини!
Tук не се толерира езика на омразата!

Администратор:
Дом на 110 потребители
Написали 1 540 публикации
mascot image

Какво е Kazvam.com ?

Kazvam.com е българска социална мрежа, която ползва сървъра Mastodon и е част (инстанция) от федерацията от сървъри, които са независими, но напълно съвместими и свързани помежду си.

Създавай потребителски акаунт в Kazvam.com вие ще можете да пишете на спокойствие вашите тутове (публикации) и така да се изразявате свободно не само в нашата мрежа, ами и във всички останали сървъри, които са свързани с нас. Така ще можете да коментирате и реагирате и на публикациите в тях.

В мрежата може се споделят снимки, видео, линкове и текст, като дължината на публикациите е ограничена до 500 знака. Неприлично или чувствително съдържание задължително се отбелязва с предупреждение, а тези, които ви следват, трябва изрично да щракнат допълнително, за да го видят.

Научи повече за Kazvam.com Виж потребителската директория

Какво е Mastodon?

Mastodon е безплатен сървър с отворен код за социални мрежи. Като децентрализирана алтернатива на комерсиалните платформи, той позволява избягването на риска от монополизация на твоята комуникация от единични компании. Изберете си сървър, на който се доверявате, и ще можете да контактувате с всички останали. Всеки може да пусне Mastodon и лесно да вземе участие в социалната мрежа.

Създаден за истински дискусии
С 500 символа на ваше разположение и подръжка на мултимедия, можете да се изразите с лекота.
Ти си човек, а не продукт
Mastodon не е комерсиална мрежа. Няма реклами, няма data mining, няма walled gardens. Няма централен контрол.
Винаги на разположение
Множество приложения за iOS, Android и други платформи благодарение на добрата екосистемата позволяваща ви да държите връзка с вашите приятели.
Човешко отношение
Поучавайки се от грешките на другите мрежи, Mastodon цели да взима възможно най-етични решения за да се бори с лошите практики в социалните медии.